Hopp til hovedinnhold
  • Service
  • Segmenter
  • Konsern
  • Tilbake

Nyheter

Nytt lokalt samarbeid med Odd fotballklubb

Elis Norge er stolte av å meddele at vi har signert en lokal samarbeidsavtale med Odd fotballklubb. Vi er opptatte av å støtte det lokale næringslivet og er en såkalt bronsjepartner!

Odd fotballklubb

Møte ble selvfølgelig holdt med god avstand! Fra venstre: Thoralf Sannnes (Kundeservicesjef Elis Skien), Elling Halseide (Driftssjef Elis Skien) og Geir Lundemo (Representant Odd).

Bronsjepartner

Å være bronsjepartner innebærer faste VIP plasser på hjemmekamper og deltagelse på forskjellige arrangementer som frokostmøter, møtecup og andre treff, som gjør at vi kommer i dialog med andre samarbeidspartnere. Vi er stolte av å støtte lokale klubber som Odd og ser frem imot et godt samarbeid i året som kommer!

 

Om Odd fotballklubb

Odds Ballklubb er en norsk fotballklubb som spiller i Eliteserien for herrer. Klubben har herrelag og startet med damelag nå 2021. De spiller sine hjemmekamper på Skagerak Arena på Falkum rett utenfor Skien sentrum. Odds Ballklubb er Norges eldste eksisterende fotballklubb. Klubben er også et av Norges mestvinnende cuplag med 12 norgesmesterskap, sist i 2000. I seriesammenheng har klubben 3 sølv og 3 bronse. På maratontabellen innehar de 12.-plassen.

Vi hører gjerne fra deg!

Ønsker du mer informasjon eller å snakke med vår kundeservice?

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under

Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer

*Obligatoriske felter

Ved å trykke "Send", godtar jeg at Elis anvender disse personopplysningene til å håndtere og besvare min forespørsel. Dette skjer i overensstemmesle med personvern erklæringen, som du finner ved å klikke her